Loimun opiskelijat – Kuopio

Loimun opiskelijat – Kuopio on ammattiliitto Loimun opiskelijayhdistys, joka toimii Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen alueella. Yhdistyksenä pyrimme edistämään Kulti ry:n ja Hyeena ry:n opiskelijoiden työelämäkoulutusta ja työllistymistä jo opiskelujen aikana sekä valmistumisen jälkeen yhdessä Biolääketieteen yksikön, Ympäristö- ja biotieteiden sekä Sovelletun fysiikan laitoksen kanssa.

Yhteisöllisyys

Yhtenä tavoitteistamme on luoda yhteen kuuluvuutta ja yhteishenkeä ja parantaa luonnontieteitä opiskelevien ammatti-identiteettiä. Toimintamme on jäsenlähtöistä ja helposti lähestyttävää.

Tapahtumat

Järjestämme työelämäiltamia, infopisteitä ja yritysvierailuja, lähinnä jäsenistömme toiveiden mukaan. Lisäksi järjestämme ja sponsoroimme erilaista hauskanpitoa, kuten fuksien tutustumisiltoja ja vappubrunssin.

Ammattiliitto

Tehtävämme on toimia opiskelijoiden ja ammattiliito Loimun välisenä linkkinä esimerkiksi välittäen tietoa jäsenille työelämään ja työnhakuun liittyvistä koulutuksista, joita liitto järjestää.

Mukaan toimintaan

Yhdistyksen hallituksessa aktiivina toimiminen on palkitsevaa ja erittäin hyvä väylä verkostoitua muiden alan ihmisten ja mahdollisten tulevien työnantajien kanssa.

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!