Tapahtuma­kalenteri

heinäkuu 2024

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ei tulevia tapahtumia.

Vuoden tapahtumat

Kesälomapiknik

Opintojen alkua edeltävänä päivänä järjestettävä rento matalan kynnyksen päivätapaaminen, jossa tutustutaan muihin fukseihin erilaisten leikkien ja vapaan hengailun parissa.

Fuksi-ilta

Opintojen ensimmäisen päivän iltana järjestettävä tapahtuma, jossa tutustutaan myös vanhempiin vuosikurssilaisiin ja vietetään iltaa rennoissa merkeissä.

Fuksipiknik

Vapaamuotoinen piknik Valkeisen lammen nurmikentällä. Järjestetään Hyeenan kanssa Fuksi-iltaa seuraavana sunnuntaina.

Kastajaiset

Salaperäinen ilta, jonka aikana fuksit suorittavat ryhmissä erilaisia tehtäviä ja heidät kastetaan perinteiden mukaan Kultin täysivaltaisiksi jäseniksi. Tapahtuma sijoittuu viikon 37 torstaille.

 

Fuksisitsit

Kultin ja Terhon yhteinen tapahtuma, jossa fuksit pääsevät tutustumaan akateemisiin pöytäjuhliin eli sitseihin. Tämä on mainio tilaisuus saada myös poikkitieteellisiä kavereita.

Kuopio Beer Pong Tournament

Kultin ja Fortiksen vuosittain järjestämä tapahtuma, jossa selvitetään Kuopion uudet Beer Pong -mestarit. Tapahtuma sijoittuu viikon 41 keskiviikolle.

Kostajaiset

Nyt fuksit pääsevät kostamaan heille kohdistetut vääryydet! Fuksit järjestävät tapahtuman vanhempien vuosikurssilaisten avustamana.

Musta Joulu

Kultin perinteiset ja vuoden hienoimmat sitsit pikkujoulun merkeissä, joita ei kannata jättää väliin. Tapahtumassa palkitaan menneen kalenterivuoden aikana ansioituneita kulteja ja se sijoittuu viikon 48 tiistaille.

 

Haalarikastajaiset

Jos haalarit ehtivät saapua, pidetään vuoden lopulla kaste, jossa tuutorit ohjaavat fuksit haalarien oikeaoppiseen käyttöön.

Luonnontieteilijöiden jouluristeily

Luonnontietelijöiden valtaama biletyksen ja univajeen täyteinen risteily. Vain kelpoisimmat selviytyvät luonnonvalinnan karusta koettelusta! Matkalle lähdetään viikon 48 torstaina ja paluu tapahtuu aikaisin lauantai-aamuna.

Ystävänpäiväsitsit

Kulti järjestää ystävänpäivän tienoilla sitsit usein yhdessä poikkitieteellisen tahon kanssa. Sitsien teema liittyy usein jollain tavalla ystävänpäivään.

Gradet

Kultin, Hyeenan ja Serverin järjestämät vuosittaiset bileet, joihin kuuluu poikkitieteellistä hengailua, Beer Pongin pelailua ja mahdollisuus saunoa ja paljuilla.

Poikkitieteelliset sitsit

Maaliskuun poikkarisitseillä laulu raikaa ja pääsee tutustumaan poikkitieteellisesti uusiin ihmisiin.

Excursio

Kulti lähtee vuosittain excursiolle jollekin paikkakunnalle, jossa ohjelmassa on tutustumista oman alan yrityksiin ja mahdollisiin muihin tulevaisuuden työmahdollisuuksiin Kuopion ulkopuolella. 

Vuosijuhlat

Kulti juhlii vuosijuhliaan syntymäpäiväänsä 4.4. lähimpänä viikonloppuna, tai pääsiäisen sattuessa tielle 2. lähimpänä.

Akateeminen vappu

Kokemusten täyteisen lukuvuoden loppupuolella kirsikan kakun päälle antaa akateeminen vappu, joka kestää viikkoja (wabu ei lobu) ja alkaa jo huhtikuun puolella huipentuen vappuaattoon 30.4.

Kuvagalleria

Postaamme vuoden ympäri kuvia tapahtumistamme instagramiin. Vuosijuhlien ja muiden isompien tapahtumien kuvia pääset kultilaisena katselemaan myös kuvagalleriasta. 

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!