Tapahtuma­kalenteri

joulukuu 2021

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ei tulevia tapahtumia.

Vuoden tapahtumat

Tutustumisilta

Opintojen alkua edeltävänä sunnuntaina järjestettävä rento ja matalan kynnyksen tapaaminen, jossa tutustutaan muihin fukseihin erilaisten leikkien ja vapaan hengailun parissa.

Fuksi-ilta

Ensimmäisen maanantain tapahtuma, jossa tutustutaan myös vanhempiin vuosikurssilaisiin ja vietetään iltaa rennoissa merkeissä.

Fuksipiknik

Vapaamuotoinen piknik yliopiston nurmikentällä. Järjestetään samaan aikaan Iloa&Valoa Savilahdessa –tapahtuman kanssa.

Kastajaiset

Salaperäinen ilta, jonka aikana fuksit suorittavat ryhmissä erilaisia tehtäviä ja heidät kastetaan perinteiden mukaan Kultin täysivaltaisiksi jäseniksi.

Fuksisitsit

Kultin, Retikan, Terhon ja Serverin yhteinen tapahtuma, jossa fuksit pääsevät tutustumaan akateemisiin pöytäjuhliin eli sitseihin. Tämä on mainio tilaisuus saada myös poikkitieteellisiä kavereita.

Beer Pong Tournament

Kultin ja Fortiksen vuosittain järjestämä tapahtuma, jossa selvitetään uudet Beer Pong -mestarit.

Kostajaiset

Nyt fuksit pääsevät kostamaan heille kohdistetut vääryydet! Fuksit järjestävät tapahtuman vanhempien vuosikurssilaisten avustamana.

Musta Joulu

Kultin perinteiset ja vuoden hienoimmat sitsit pikkujoulun merkeissä, joita ei kannata jättää väliin.

Haalarikastajaiset

Jos haalarit ehtivät saapua, pidetään marraskuussa kaste, jossa tuutorit ohjaavat fuksit haalarien oikeaoppiseen käyttöön.

Luonnontieteilijöiden jouluristeily

Luonnontietelijöiden valtaama biletyksen ja univajeen täyteinen risteily. Vain kelpoisimmat selviytyvät luonnonvalinnan karusta koettelusta!

Ystävänpäiväsitsit

Kulti järjestää ystävänpäivän tienoilla sitsit, joissa Hyeena ry on usein myös järjestäjänä. Sitsien teema liittyy usein jollain tavalla ystävänpäivään.

Gradet

Kultin, Hyeenan ja Serverin järjestämät vuosittaiset bileet, joihin kuuluu poikkitieteellistä hengailua, Beer Pongin pelailua ja mahdollisuus saunoa ja paljuilla.

Poikkitieteelliset sitsit

Poikkitieteellisillä sitseillä laulu raikaa ja pääsee tutustumaan poikkitieteellisesti uusiin ihmisiin.

Excursio

Kulti lähtee vuosittain excursiolle jollekin paikkakunnalle, jossa ohjelmassa on tutustumista oman alan yrityksiin ja mahdollisiin muihin tulevaisuuden työmahdollisuuksiin Kuopion ulkopuolella. 

Kultin vuosipäivä

Kulti juhlii vuosijuhlia viiden vuoden välein, mutta muina vuosina Kultin syntymäpäivää juhlistetaan usein kakkukahvien merkeissä.

Akateeminen vappu

Kokemusten täyteisen lukuvuoden loppupuolella kirsikan kakun päälle antaa akateeminen vappu, joka kestää viikkoja (wabu ei lobu) ja alkaa jo huhtikuun puolella. Kultin vapputapahtumia ovat olleet esimerkiksi Kultin Wabukaraoke ja Wabumölkky.

Kuvagalleria

Postaamme vuoden ympäri kuvia tapahtumistamme instagramiin. Vuosijuhlien ja muiden isompien tapahtumien kuvia pääset kultilaisena katselemaan myös kuvagalleriasta. 

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!