Me olemme Kulti

Kulti ry on Itä-Suomen yliopiston biolääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö.

Kulti ry ainejärjestönä

Ajaa kaikkien biolääketieteen opiskelijoiden etuja

Auttaa opiskelijoita vastaamalla opiskeluun liittyviin kysymyksiin

Järjestää monenlaisia tapahtumia

Meillä on oma kerhohuone, Kultihuone

Tarjoaa kahvia ja muita etuja jäsenistölle

Kulti ry on Itä-Suomen yliopiston biolääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Olemme toimineet aktiivisesti Kuopion kampuksella jo vuodesta 1974. Tavoitteenamme on huolehtia opiskelijoidemme hyvinvoinnista ja oikeuksista. Toimimme yhteistyössä opiskelijoidemme, biolääketieteen yksikön, ylioppilaskunnan, Kultin Alumnit ry:n sekä alamme yritysten kanssa.

Toimintamme rakentuu esimerkiksi erilaisten työelämätapahtumien, koulutusten, ja opiskelijabileiden järjestämisestä, joita toteutame niin yksin kuin muiden ainejärjestöjen kanssa yhdessä, sillä poikkitieteellisyys on meille tärkeää. Opiskelijamme tunnistaa punaisista haalareista valkoisilla taskuilla, ja meihin törmää laajasti niin kotikampuksellamme, kuin muuallakin Suomessa.

Säännöt ja ohjesäännöt

Hallitus 2021

Kultilla on yleiskokoukset sekä keväällä että syksyllä. Syyskokouksessa valitaan seuraavalle vuodelle hallitus, joka kokoontuu lukuvuoden aikaan noin kuukausittain. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on hallituksen kokouksissa puheoikeus.

Kulti ry:n hallitus on olemassa opiskelijoitamme varten, joten älä arkaile ottaa yhteyttä! Kuulemme mielellämme risuja ja ruusuja, huolia ja murheita, ideoita ja kritiikkiä.

Mikäli haluat tavoittaa koko hallituksen sähköpostin välityksellä, voit lähettää viestin osoitteeseen kultihallitus@lists.uef.fi

Jimi Virkkala, jims@student.uef.fi

Mediavastaava

Aapo Saavalainen, aaposaav@student.uef.fi

Kunniamaininnat

Kultin kunniajäsenet ovat huomattavasti edistäneet ja tukeneet Kulti ry:n toimintaa. Kunniajäsenille yhdistys myöntää kultaisen kunniamerkin.

Kultin sääntöjen mukaan ”Hallituksen määrittelemä ansiomerkki voidaan antaa varsinaiselle jäsenelle, joka on jatkuvasti toiminut yhdistyksen päämäärien hyväksi.”

Superfuksiksi kruunataan vuosittain Mustassa Joulussa fuksi, joka on syksyn aikana osoittanut poikkeuksellista aktiivisuutta ja sitoutuneisuutta Kultilaisuuteen.

”Kultin historia on syystä tai toisesta hämärän peitossa”

Kulti ry on rekisteröity jo 1974 ja se on Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen (ent. Kuopion Yliopisto) toiseksi vanhin ainejärjestö. Kultiin on kuulunut alkuvaiheissa monen eri alan opiskelijoita ja nykyinen biolääketiede on nimityksenä varsin uusi.

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!