Tuutorit tiedottaa -WhatsApp-ryhmä

Hei, sinä opintosi syksyllä 2023 aloittava opiskelija! Tämä on juuri teille suunnattu tiedotusryhmä, johon tuutorinne laittavat informaatiota.

Itä-Suomen yliopisto -Facebook-ryhmä

Kokoaa kaikki Kuopion ja Joensuun kampuksen opiskelijat yhteen. Tätä kautta saat tietoa esimerkiksi yliopiston tapahtumista ja opiskelua koskevista asioista.

Kuopion puskaradio -Facebook-ryhmä

Epävirallinen tiedotuskanava, jonka kautta voit kysyä esimerkiksi mistä löytyy Kuopion hyvät lenkkipolut tai missä on parhaat pitsat.

i

Itä-Suomen Yliopisto - Biolääketieteen yksikkö

Biolääketieteen yksikkö vastaa terveystieteiden tiedekunnan ihmisen anatomian ja fysiologian, solu- ja kudosbiologian, biokemian sekä molekyylibiologian opintotarjonnasta. Ja tietty biolääketieteen koulutusohjelmasta!

Hei sinä uusi biolääketieteen opiskelija!

Onnittelut ovat paikallaan, eivät ainoastaan opiskelupaikkasi puolesta, vaan myös loistavasta valinnastasi tulla opiskelemaan biolääketiedettä Itä-Suomen yliopistoon. Biolääketiede on ennen kaikkea monipuolinen tulevaisuuden ala, jossa teoria ja käytännönläheisyys yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla.

Uutena biolääketieteilijänä olet tervetullut liittymään ainejärjestömme Kulti ry:n riveihin. Yliopistomaailman pyörteissä tunnistat meidät punaisista haalareistamme, joita koristavat valkoiset sivutaskut. Kultissa autamme aina toisiamme, joten otathan rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa. Kampuksella meidät löytää kerhohuoneeltamme, eli tuttavallisimmin Kultihuoneelta, joka sijaitsee Snellmania-rakennuksen toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

 

Tuutorit

Mari Mäkelä

Anni Purhonen

Taru Huuskonen

Maria Haapakoski

Eveliina Kauppinen

Katariina Kivi

Biolääketiede ammattina

Biolääketiede nivoo lääketieteen, bio- ja luonnontieteet yhteen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jonka tavoitteena on ihmiskehon toiminnan ymmärtäminen ja hoitomenetelmien kehittäminen. Valmistuminen biolääketieteen koulutusohjelmasta antaa erinomaiset valmiudet toimia monipuolisesti lääke-, terveys ja bioalan asiantuntemusta vaativissa tehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Koulutus tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden tutkimustyön tekemiseen ja biolääketieteellisen tutkijan uralle.

Luonnontieteiden kandidaatti

Itä-Suomen yliopistossa koulutusohjelma käsittää kandidaatin ja maisterin tutkinnot. Suomenkielisen luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon opinnot koostuvat muun muassa ihmisen anatomian ja fysiologian, solu- ja molekyylibiologian sekä lääkeainekemian kokonaisuuksista.

Filosofian maisteri

Kandidaatin opintojen jälkeen englanniksi suoritettavassa filosofian maisterin tutkinnossa (MSc) syvennytään molekulaariseen lääketieteeseen, pääpainona translationaalinen tutkimus ja diagnostiikka. Maisterivaiheen englanninkieliset opinnot valmistavat opiskelijoita toimimaan kansainvälisessä työ- ja tutkimusympäristössä.

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!