Loimun opiskelijat - Kuopio

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu on monialainen ammattiliitto, johon kuuluu myös biolääketieteilijöitä.

Loimun opiskelijat – Kuopio on Loimun Kuopion kampuksen opiskelijoiden yhdistys. Yhdistys edistää ympäristötieteen, biolääketieteen sekä sovelletun fysiikan opiskelijoiden uravalmiuksia sekä työllistymistä yhdessä alojen laitosten ja ainejärjestöjen kanssa.

Kultin Alumnit ry

Kultin Alumnien oma yhdistys on perustettu 2017.

Yritysyhteistyö ja haalarisponsorit

Teemme innoissamme yhteistyötä alamme yritysten kanssa. Järjestämme yritysvierailuja sekä muita tapahtumia, joissa yritykset ja opiskelijat pääsevät tapaamaan toisiaan. Keväisin järjestettävällä excursiolla sanomme hetkeksi hei Kuopiolle ja suuntaaamme toiseen kaupunkiin vierailemaan eri yrityksissä.

Joka syksy saamme kiittää useita yrityksiä yhteistyöstä ja fuksien uusien haalareiden sponsoroinnista. Olemme avoimia uusille tavoille lisätä opiskelijoiden tietoutta alamme työllistymismahdollisuuksista ja välitämme mielellämme jäsenistölle tietoa yrityksissä tarjolla olevista gradu- ja harjoittelupaikoista.

 

Yhteistyössä

 

 

 

 

Haalareissa 2021-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nähdään Kultihuoneella!

Meillä on jäsenillemme oma kerhohuone eli tutummin Kultihuone. Huoneemme löydät Snellmania-rakennuksen toisesta kerroksesta, Café Hav a Javan läheisyydessä sijaitsevasta pommisuojasta (SN 2064). Tervetuloa tutustumaan kultilaisiin ja nauttimaan kupillinen kahvia!