Tämä on Kultin hallituksen välittämä poikkeusajan tiedote, jota levitetään Kultin jäsenistön sähköpostilistalla ja Kultin nettisivujen ilmoitustaululla. Viikkokatsaus pysyy tauolla, kunnes tilanne palautuu normaaliksi. Poikkeusposti sen sijaan ilmestyy, kun hallitus katsoo tähän olevan tarpeeksi paljon tai tarpeeksi tärkeää sisältöä. Pääpaino tässä julkaisussa on Kultin jäsenistöä koskevissa asioissa.

Pysykää terveinä ja peskäähän käsiänne! Hyvää vappua toivottaa

Kultin hallitus

Hallituksen terveiset:

Hallituksen kokouksien koonnit löytyvät nykyään myös nettisivujen ilmoitustaululta. 21.4. olleessa kokouksessa kävimme läpi mm.:

  • tulevan syksyn mahdollisista yritystapahtumista
  • Kultisanomien julkaisusta viikolla 22
  • nauhan myynnistä ensimmäisellä kouluviikolla syksyllä
  • sääntöuudistustoimikunnan perustamisesta vuodelle 2020
  • yksikölle kerättävästä palautteesta opintoihin liittyen
  • mahdollisesta haalarimerkkiyhteistyöstä muiden bioalan ainejärjestöjen kanssa
  • viestintäkyselyn tuloksista
  • haalarimerkkisuunnittelukisan tuloksista ja ainakin voittajamerkin teettämisestä viimeisteltynä

Hakukuulutus sääntöuudistustoimikuntaan:

Hallitus päätti kokouksessaan 21.4. perustaa sääntöuudistustoimikunnan, jonka tehtävänä on valmistella syksyllä pidettävään sääntömääräiseen yleiskokoukseen uudistetut yhdistyksen säännöt ja lisäksi uusi merkkiohjesääntö. Toimikuntaan on avoinna kolme paikkaa ja aloittaa työnsä mahdollisimman pian toimikunnan kokoamisen jälkeen. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan sääntöihimme, laitathan Mikko Sipolalle (msipola@student.uef.fi) vapaamuotoisen hakemuksen perjantaihin 8.5. mennessä!

Oletko sinä etsimämme visualisoija?

Haalarimerkkikisa on tullut päätökseen ja voittajamerkiksi on äänestetty HCOONa Matata! Kiitos vielä kaikille osallistujille ja äänestäjille. Hallituksen kanssa olemme pohtineet myös muiden merkkien mahdollista teettämistä, ja nyt etsimmekin kultia visualisoimaan HCOONa Matata sekä You Matter -merkkejä. Palkkiona tästä saa visualisoimansa merkin ilmaiseksi! Mikäli kiinnoistuit, ota yhteyttä Veera Pajuseen (veea@student.uef.fi).

Kysely koskien Kultin liikuntavuoroja:

SYKETTÄ-liikuntapalvelut ovat toistaiseksi poissa käytöstä koronatilanteen vuoksi, mutta haluaisimme kartoittaa jäsenistömme mielipiteitä Kultin vakiovuoroista ensi lukuvuotta varten. Pelaatko mieluummin pelkkää säbää vai kiinnostaisiko sinua uusi Kultin ja Fortiksen yhteinen vakiovuoro, jossa laji vaihtelisi ja haluamaansa lajia saisi ehdottaa? Käy vastaamassa kyselyyn!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/25806/lomake.html

————————————————————————————————————-

Muuta tiedotettavaa:

Ruoka-apua opiskelijoille!

Koronaepidemian vuoksi taloudellisessa ahdingossa olevia opiskelijoita autetaan Joensuussa ja Kuopiossa.

ISYY lahjoittaa yhdessä kuopiolaisten ja joensuulaisten opiskelijakuntien ja korkeakoulujen kanssa yhteensä 140 ostokorttia jaettavaksi erityisessä tuen tarpeessa oleville opiskelijoille.

Ostokortteja jaetaan Joensuussa ja Kuopiossa keskustan alueen seurakuntien diakoniatyön pisteisiin. Jos siis tarvitset ruoka-apua, ota yhteyttä Joensuun tai Kuopion diakoniatyöntekijään, niin voitte sopia ostokortin noudosta. 

Onko pyöräsi jämähtänyt Kuopion kampukselle? Noukithan sen pois 5.5.2020 mennessä!

Kuopion kampuksen pyörätelineisiin on kertynyt polkupyöriä, jotka ovat olleet käyttämättöminä pitkän aikaa. Jos sinun pyöräsi loikoilee kampuksella, niin toteuthan kiltisti kiinteistöhuollon toiveen ja siirrät pyörän kampukselta asap!

Merkityt pyörät poistetaan telineistä ja alueilta 5.5.2020 kiinteistöhuollon toimesta. Pyörää säilytetään välivarastossa puoli vuotta, jonka aikana pyörää voi tiedustella kiinteistöhuollolta. Käyttökelvottomat romupyörät toimitetaan kierrätykseen ja käyttökuntoiset toimitetaan poliisille tai muuhun jatkokäyttöön.

ISYYn Wappuradio 22.4.-1.5.

ISYYn Wappuradio pyörii 22.4.–1.5. ja ohjelmaa sinkoaa eetteriin joka päivä noin klo 14–22 ISYYn Youtube-kanavalla. Päiväkohtainen ohjelma päivitetään verkkosivuillemme joka päivä noin klo 12. 

Tällä viiikolla ohjelmassa muun muassa Cocktail Hour, Popsin Wabu Q&A ja Wabu Night with Aino. Myös 31. kertaa järjestettävä Savo-Karjala excursio näytetään Wappuradiossa keskiviikkona 29.4. klo 16-20.

Vappuaaton erikoislähetys 30.4. klo 14-22

Ohjelmassa muun muassa Kuopion ja Joensuun kaupunkien tervehdykset, Veljmies-patsaan pesu ja lakitus, Proffan uitto sekä Velj’miehen ja Siskotytön valinta. Huomioithan, että tapahtumat on kuvattu etukäteen turvallisuuden vuoksi!  

https://www.facebook.com/events/s/isyyn-wappuradio-2020/238111230573067/

————————————————————————————————————-

Tapahtumat:

29.4. Savo-Karjala excursio 2020

https://www.facebook.com/events/s/savo-karjala-excursio-2020/650643302335993/

30.4. LoKin E(tä)wabubrunssi

https://www.facebook.com/events/458111071638576/

30.4. Kultin wabuvisailu (Discordissa: https://discord.gg/VyVsYjE)

1.5. Vappuradio: Ainejärjestöjen tervehdykset klo 12.30

1.5. Vappubrunssi

https://www.facebook.com/events/s/vappubrunssi/205750910577961/

11.5. Kultin Avaudu opiskelusta -ilta (etänä!)

https://www.facebook.com/events/517654755579200/