Arvoisa jäsenistö,

Tervetuloa Kulti ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 16.11.2021 klo 16:00 alkaen. Kokouksessa hyväksytään Kulti ry:n vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus tulevalle toimikaudelle.

Kokous järjestetään Itä-Suomen yliopiston Snellmania-rakennuksen salissa SN100 (Yliopistonranta 1, Kuopio). Kulti ry:n sääntöjen 12 §:n mukaisesti hallitus on kokouksessaan 6/2021 päättänyt, ettei kokoukseen järjestetä etäyhteyttä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua viimeistään 15.11.2021 klo 23:59 mennessä seuraavan linkin kautta: https://kide.app/events/ac811e48-e359-4043-a2e6-b950b187718e. Huomioithan, että kokoukseen voi osallistua ainoastaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Äänioikeuttasi voit käyttää paikan päällä tai valtakirjalla. Äänioikeutettu yhdistyksen jäsen voi valtuuttaa kokoukseen paikalle saapuvan henkilön käyttämään äänen puolestaan. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet.

Kulti ry:n sääntöjen 12 §:n mukaan hallitus on sallinut valtuutusten käyttämisen kokouksessa. Varsinainen jäsen voi kantaa vain yhtä valtakirjaa kokouksessa. Valtakirja on luovutettava yhdistyksen hallitukselle kokouksessa. Valtakirjasta tulee käydä ilmi valtuuttajan ja valtuutettavan koko nimi, valtakirjan tarkoitus, päivämäärä sekä valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys.

Valtakirjapohja sekä vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio toimitetaan pyydettäessä sähköpostiisi. Mikäli sinulla on kiinnostusta hakea ensi vuoden hallitukseen, tai kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä puheenjohtaja Jimi Virkkalaan (jimi.virkkala@uef.fi). Jos haluat hakea hallitukseen, mutta et pääse paikalle kokoukseen, olethan niinikään yhteydessä puheenjohtajaan.

ESITYSLISTA

1.   kokouksen avaus

2.   valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi (2) ääntenlaskijaa

3.   todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.   hyväksytään kokouksen työjärjestys

5.   vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio

6.   valitaan hallituksen puheenjohtaja

7.   valitaan hallituksen muut jäsenet

8.   valitaan yksi (1) toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

9.   muut esille tulevat asiat

10. kokouksen päättäminen.