Tervetuloa Kulti ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Kokous pidetään tiistaina 27.10. klo 17 alkaen tilassa MD100. Kokous pidetään Teamsissa, joten voit osallistua myös etänä halutessasi, mutta huomaathan, että etä-äänestys ei ole mahdollista. Voit antaa kokoukseen paikan päälle osallistuvalle äänioikeutetulle yhdistyksen jäsenelle allekirjoitetun valtakirjan (valtakirjapohja on toimitettu yhdistyksen sähköpostilistan kautta) mukaan, jolloin hän voi käyttää ääntäsi. Jokainen jäsen saa kuitenkin kantaa oman äänensä lisäksi vain yhden jäsenen ääntä.

Yhdistyksen hallitus suosittelee vahvasti kokouksen läsnäolijoille maskeja.

Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen oheisella lomakkeella, jossa kartoitetaan osallistumistavan lisäksi alustavaa kiinnostusta hallitustoimintaan. On kuitenkin mahdollista asettua ehdolle tai ehdottaa toista kanssakultilaista ehdolle vielä kokouksessa! Vastaathan lomakkeeseen viimeistään sunnuntaina 25.10., jotta äänioikeutesi ehditään tarkastaa ja lisätä sinut kokouksen osallistujaksi!

Ilmoittautumislomake: https://link.webropolsurveys.com/S/DEA46745EA26D29D

Kokouksen tarkoituksena on vahvistaa toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio ja valita yhdistyksen toiminnantarkastaja vuodelle 2021. Lisäksi kokouksessa valitaan ensi vuoden hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.

Kokouksen esityslista:

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokousvirkailijoiden valinta
  3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Kokouksen työjärjestys
  5. Toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion vahvistaminen
  6. Hallituksen puheenjohtajan valinta
  7. Hallituksen jäsenten valinta
  8. Toiminnantarkastajan valinta
  9. Muut esille tulevat asiat
  10. Kokouksen päättäminen

Kokouksen tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/380157290058073/

Lämpimästi tervetuloa kokoukseen!