Arvoisa jäsenistö, 

Tervetuloa Kulti ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen perjantaina 22.4.2022. klo 16:00 alkaen. Kokouksessa päätetään vuoden 2021 tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.  Lisäksi päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuksista seuraavalle lukuvuodelle.

Kokous järjestetään Itä-Suomen yliopiston Snellmania-rakennuksen tilassa SN210 (Yliopistonranta 1, Kuopio). Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä.  

Kokoukseen tulee ilmoittautua viimeistään 21.4.2022. klo 23:59 mennessä seuraavan linkin kautta: https://kide.app/events/abbf8dab-ea9a-494f-b9b7-636006bb934d. Huomioithan, että kokoukseen voi osallistua ainoastaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. 

Äänioikeuttasi voit käyttää paikan päällä tai valtakirjalla. Äänioikeutettu yhdistyksen jäsen voi valtuuttaa kokoukseen paikalle saapuvan henkilön käyttämään äänen puolestaan. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. 

Kulti ry:n sääntöjen 12 §:n mukaan hallitus on sallinut valtuutusten käyttämisen kokouksessa. Varsinainen jäsen voi kantaa vain yhtä valtakirjaa kokouksessa. Valtakirja on luovutettava yhdistyksen hallitukselle kokouksessa. Valtakirjasta tulee käydä ilmi valtuuttajan ja valtuutettavan koko nimi, valtakirjan tarkoitus, päivämäärä sekä valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys. 

Valtakirjapohja sekä vuoden 2021 toimintakertomus, toiminnantarkastajan lausunto ja tilinpäätös toimitetaan pyydettäessä sähköpostiisi. Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä puheenjohtaja Onni Kolariin  (onni.kolari@uef.fi).  

ESITYSLISTA: 

1 § Kokouksen avaus 

2 § Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi (2) ääntenlaskijaa 

3 § Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 

4 § Hyväksytään kokouksen työjärjestys 

5 § Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto  

6 § Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille  

7 § Päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuksista seuraavalle lukuvuodelle 

8 § Muut esille tulevat asiat 

9 § Kokouksen päättäminen

Kokousterveisin, 

​Onni Kolari​
Kulti ry:n puheenjohtaja | Chair for the board of Kulti ryItä-Suomen yliopisto | University of Eastern Finland (UEF)

onnikol@uef.fi

+358 44 335 3869