Arvoisa jäsenistö, tervetuloa Kulti ry:n ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen tiistaina 26.3.2024 klo 16:00 alkaen.

Kokouksessa hyväksytään Kulti ry:n uudet kunniajäsenet sekä vahvistetaan aiemmat kunniajäsenet, joita ei ole vielä hyväksytty yhdistyksen yleiskokouksessa.

Kokous järjestetään Itä-Suomen yliopiston Snellmania-rakennuksen tilassa SN203 (Yliopistonranta 8, 70210 Kuopio). Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä. Linkin kokoukseen saa puheenjohtajalta osoitteesta nicovir@student.uef.fi.

Äänioikeuttasi voit käyttää paikan päällä tai valtakirjalla. Äänioikeutettu yhdistyksen jäsen voi valtuuttaa kokoukseen paikalle saapuvan henkilön käyttämään äänen puolestaan. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet.

Kulti ry:n sääntöjen 12 §:n mukaan hallitus on sallinut valtuutusten käyttämisen kokouksessa. Varsinainen jäsen voi kantaa vain yhtä valtakirjaa kokouksessa. Valtakirja on luovutettava yhdistyksen hallitukselle kokouksessa. Valtakirjasta tulee käydä ilmi valtuuttajan ja valtuutettavan koko nimi, valtakirjan tarkoitus, päivämäärä sekä valtuuttajan allekirjoitus ja nimenselvennys. 

Valtakirjapohja pyydettäessä sähköpostiisi. Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä puheenjohtaja Nicodemus Virtaseen (nicovir@student.uef.fi).

ESITYSLISTA 

1. Kokouksen avaaminen

2. Kokousvirkailijoiden valinta

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Kokouksen työjärjestys

5. Vanhojen kunniajäsenten vahvistaminen

6. Uusien kunniajäsenten hyväksyminen

7. Muut esille tulevat asiat

8. Kokouksen päättäminen

Kokousterveisin

Kulti ry:n hallitus